The Verve kritiseeris Glastonbury festivali korraldajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Ashcroft ansamblist The Verve
Richard Ashcroft ansamblist The Verve Foto: WENN

Ansambel The Verve kritiseeris nädalavahetusel Inglismaal toimunud Glastonbury festivalil esinedes selle peakorraldajat hoolimata sellest, et bändil õnnestus endale napsata ihaldatud esinemisaeg festivali viimase artistina.

Solist Richard Ashcrofti sõnul oleks The Verve´i esinemine peaaegu ära jäänud, kuna korraldaja Michael Eavis pelgas, et bänd ei paku piisavalt paljudele inimestele huvi ning maestro tütar Emily oli see, kes vastupidiselt isa soovile siiski muusikutega lepingu sõlmis, teatab WENN.

Briti rokkarid lõpetasid oma pühapäevase etteaste oma kolme suurima hitiga: «The Drugs Don't Work», «Lucky Man» ja «Bittersweet Symphony».

The Verve pühendas oma etteaste Emily Eavisele ning Ascroft hüüdis lavalt: «Ma tahaks tänada Emily Eavis´t, et ta meid Glastonbury festivalile esinema kutsus ja ma loodan, et ka ta isa mõistab nüüd, miks ta nii tegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles