Orb

Triin Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verdtarretav õudusfilm ”Orb”.
Verdtarretav õudusfilm ”Orb”. Foto: Internet

Veel sündimata lapse traagiline kaotus on mõjunud laastavalt Kate'ile (Vera Farmiga) ja Johnile (Peter Sarsgaard), pannes proovile nende abielu ning Kate'i hapra vaimse tervise. Naist vaevavad pidevalt luupainajad ning deemonid ta minevikust.

Üritades kodust elu normaliseerida, otsustab paar lapsendada tütre. Kohalikus lastekodus jääb neile kohe silma väike Esther, 10-aastane andekas tüdruk, kes armastab mängida omaette. Ent peaaegu kohe, kui nad on tüdruku perekonda vastu võtnud, leiab aset rida murettekitavaid ja seletamatuid sündmusi, mis paneb Kate'i mõtlema, et Estheriga ei ole kõik korras.

Et see pealtnäha ingellik tüdrukutirts pole see, kellena paistab. Olles mures oma pere turvalisuse pärast, püüab Kate panna Johni ja kõiki teisi vaatama Estheri armsa maski taha. Aga keegi ei võta ta hoiatusi kuulda, kuni võib olla juba liiga hilja... kõigi jaoks.

"Orb" on verdtarretav õudusfilm, mille süzhees on oma roll ka... Eestil! Osades Vera Farmiga ("Kahe tule vahel"), Peter Sarsgaard ("Lennuplaan"), Isabelle Fuhrman ("Ghost Whisperer"), CCH Pounder ("Räpane Mackey"), Jimmy Bennett ("Star Trek"), Karel Roden ("Hellboy") jt. Lavastas Jaume Collet-Serra ("Vahakujude muuseum").

Filmi pikkus: 2 tundi ja 3 minutit.
NB! Alla 14aastastele keelatud (K14).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles