Vene rulett Bulgaaria moodi: kihutades punase tule alt läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusfoor ristmikul.
Valgusfoor ristmikul. Foto: Corbis / Scanpix

Bulgaaria ametivõimud uurivad uut üliohtlikku kihlveomängu, milles sõidetakse tiheda liiklusega tänavatel punase fooritule alt läbi.

Vene teeruletina tuntud mängu panused küündivad 5000 euroni, vahendab Reuters.

Kohaliku meedia andmetel peab võistleja tiheda liiklusega tänaval keelava fooritule alt läbi kihutama ning ei tohi seejuures kokku põrgata teiste autodega ega jalakäijatega. Pealtvaatajad panustavad samuti tulemuse peale.

Uurimine algatati, kui meedia oli teatanud, et Sofia ristmikel on sellised võistlused aset leidnud suvest saati. Juunis hukkus kaks inimest, kui mootorrattur põrutas sarnasel võidusõidul pealtvaatajatesse.

«Alati, kui saame teate sellisest reguleerimata võistlusest, saadame patrullid välja,» kommenteeris Sofia liikluspolitsei juht Vanio Stoevski.

Kohaliku meedia andmetel teatatakse «vene teeruleti» osalistele tekstisõnumiga samal õhtul ürituse toimumiskoht - olenevalt politsei kohalolekust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles