Lastetu naine – parasiit, kes pole küünemustagi väärt?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisibeebi
Pisibeebi Foto: Caro / Scanpix
Perekool.ee portaalis saavad lastetud naised noortelt emmedelt nii et tolmab – neid süüdistatakse parasiitluses ja nõutakse sotsiaalteenustest ilmajätmist.

«Ükski lastetu pole väärt isegi küünemusta lapsi kasvatava ema või isa küünte all,» vahendab Õhtuleht ühe sõjaka alfaemase postitust Perekooli foorumis.

Psühholoog Anneli Salk toob sellist suhtumist kommenteerides paralleele loomariigis toimuvaga, öeldes, et ka pojaga emasloom piltlikult öeldes tapab kõik enda teel ning õrna kohta torke saanud noor ema võib lahmivalt kritiseerima hakata.

«Sama hästi võib mõni südametäiega öelda, et inimene, kes pole paarisuhtes olnud, pole midagi väärt või et kel oma maja pole, see ei oska tööd teha,» selgitas ta, et osad inimesed kalduvad oma ütlustes alati äärmustesse.

Perekoolis leidub neidki, kes leiavad, et lastetutele inimestele pensioni maksmine ning raviteenuste ja muude sotsiaalhüvede pakkumine toimub lastega perede arvelt ning seetõttu tuleks lastetud sellistest hüvedest ilma jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles