Purjus siil vajas haiglaravi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siil
Siil Foto: AFP / Scanpix
Inglismaal vajas inimeste abi siil, kes käärinud õunte söömisest purju jäi.

Alkoholi mõju all olev loomake, kes lamas selili ja kiunus, leiti möödunud nädala kolmapäeval Devonist, vahendab Digitalspy.

Appi kutsuti metsloomade ravimisega tegelev Ann McCormack, kes viis looma Devoni lõunaosas asuvasse Prickley Balli nimelisse siilide haiglasse.

«Leidjad olid siili meriseapuuri pannud ja ta käis seal muudkui ringiratast. Ta kukkus pidevalt pikali ja oli enamiku ajast selili, käpad õhus püsti,» kirjeldas McCormack.

«Tal olid jalad pehmed. See oli esimene purjus siil, kelle ma leidnud olen. Kui ma järgmisel hommikul tule põlema panin, hakkas ta väga kõvasti kiunuma. Tal oli ilmselgelt kõva peavalu,» kirjeldas metsloomade päästja.

Siil sai nimeks Tipsy (inglise keeles kirjeldatakse selle sõnaga kergelt purjus olekut – toim.) ning lastakse tagasi loodusesse kevadel, kui ta on vähemalt 600 grammi raskuseks kosunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles