Eesti noormees loodab võita Vene telekanali talendiotsingusaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki-Andres Nuut saate «Kuulsuseminut» osalejate valimisel mais Riias.
Erki-Andres Nuut saate «Kuulsuseminut» osalejate valimisel mais Riias. Foto: Andrei Babin

Eestlane Erki-Andres Nuut osaleb Vene telekanali Pervõi Kanal talendijahisaates «Kuulsuseminut». Siiani edukalt.





Vene telekanali Pervõi Kanal saates «Minuta slavõ» («Kuulsuseminut») osalev Erki-Andres Nuut võitis žürii südamed erakordse etteastega – ta mängis mitmesuguseid meloodiaid odravõrsetega. Žürii heakskiidu saanud noormees pääses edasi publiku SMS-hääletuseni ja nüüd oleneb finaali pääsemine ainult publiku otsusest.



Ranges mustas smokingus ja kikilipsuga Erki-Andres Nuut murdis televaatajate ja «Kuulsuseminuti» žürii silme all rohetavast lillepotist odravõrse, tõstis selle pöialde vahel suu juurde ja mängis Vene multifilmidest tuntud meloodiaid. Multifilmist «Potsataja ja krokodill Gena» tuntud palad «Helesinine vagun» ja «Sünnipäev» esitas Nuut juba publiku aplausi saatel.



«Mängida odravõrsetega mitmetuhandelisele publikule on ainulaadne võimalus. Esitasin kuulsaid Vene lugusid, sest konkurss toimub Venemaal,» põhjendas vene keelt mitte oskav Nuut lugude valikut. Ta tunnistas, et pabistas väga, kuid jäi siiski oma esinemisega rahule.



Pärast etteastet kommenteerisid Nuudi esinemist žüriiliikmed ja saatejuht, nagu talendišõudes ikka kombeks. Venemaal publiku armastuse võitnud ja staaristaatusse tõstetud soome näitleja Ville Haapasalo tõlkis inglise keelde žürii küsimused ja Nuudi vastused.



Žürii kõik kolm liiget – huumorisaate «KVN» saatejuht Aleksandr Masljakov, mainekas ajakirjanik Leonid Parfjonov ja 1960. aastate kultusfilmi «Kaukaasia vangi» täht Natalja Varlei ütlesid Nuudile oma «jah», lubades ta publikuhääletuseni. Televaatajate hääled otsustavad, kas Nuut pääseb finaali.



Nuut loodab väga võita, ehkki tema sõnul võtab saatest osa väga palju andekaid inimesi.



Kui eelmise hooaja võitja sai auhinnaks miljon rubla, siis tänavu lubavad korraldajad publikult enim hääli saanud finalistile suisa kümme miljonit rubla ehk umbes 3,6 miljonit krooni.



Mida Nuut auhinnarahaga teeks, ei osanud noormees esimese hooga öeldagi. Veidi mõelnud, jõudis ta otsusele: ansamblite Kuklachew & The Space Cats ja The Overbluesed Band klahvpillimängijana investeeriks ta raha loomingusse, soetaks stuudiovarustust ja instrumente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles