Mess tuleb masu kiuste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kolmel varasemal aastal on Paide linnapea Järvamaa messi külastajatele paankooke ja glasuuritud piparkooke pakkunud ning linnavalitsuse plaane tutvustanud, siis tänavu Paide linna esindust messilt ei leia, põhjuseks rahapuudus.
Kui kolmel varasemal aastal on Paide linnapea Järvamaa messi külastajatele paankooke ja glasuuritud piparkooke pakkunud ning linnavalitsuse plaane tutvustanud, siis tänavu Paide linna esindust messilt ei leia, põhjuseks rahapuudus. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Selleks nädalavahetuseks saab Paide kultuurimajast kaheks päevaks kaubamaja, mis toob kokku maakonna ostuhuvilised ja siin oma kaupa turustada soovijad.

Kuigi messi korraldaja Urmas Jõgi kaalus ettevõtete vähese huvi tõttu veel nädala algul loobumismõtteid,  on nüüd kindel – 15. Järvamaa mess tuleb. Eeloleval reedel ja laupäeval pakub seal kaupa umbes 40 ettevõtet ja mahetalu.


Jõgil on heameel selle üle, et tänavu saab messilt osta palju niisuguseid tooteid, mida tavaliselt Järvamaal mitte kuskilt ei leia. «Saarlased tulevad põnevate käsitööleibade ja õllega, palju on väikeste talude mahekaupa ja loodustooteid, muidugi ka juustupatse, metsloomalihast suitsuvorsti, astelpajutooteid,» täpsustas  ta.


Kuigi tänavusel messil pole väljas ühtegi uut automudelit, võiks Jõgi meelest meespere huvi pälvida ehitus- ja tehnikavaldkond. «Praegu on parim aeg maja remontida või moderniseerida ning kindlasti pakuvad katuse- ja aknatootjad või õhksoojuspumpade müüjad ka soodsamaid messihindu,» lausus ta.


Jõgi hinnangul on Järvamaa mess oma laia valiku ja odavate hindadega ideaalne koht nii isadepäeva- kui ka jõulukingitust osta.


Reisihuvilised peaksid Järvamaa messilt leidma hea hinnaga reisipakkumisi, oma pakette tulevad tutvustama Eivere Mõis ja Jäneda Mõisa lõõgastuskeskus.


Tavapäraselt on võimalik maitsta Grossi lihameistrite ja pagarite toodangut, jõulukaartide müügihooaja avab Eesti Post.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles