Viljandi džässiklubi esitleb: Peedu Kass 005

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi džässiklubis esineb teisipäeval Peedu Kass 005.
Viljandi džässiklubis esineb teisipäeval Peedu Kass 005. Foto: Erakogu

Teisipäeval, 3. novembril kell 21 esineb Viljandis pubis Liverpool Peedu Kass 005.

Peedu Kass 005 on Eesti juhtivaid džässmuusikuid koondav ansambel, mille liidriks on meie suurimaid noori talente, äsja New Yorgis koos 2008. aasta Jazzkaare peaesineja Roy Ayersiga ühes bändis mänginud bassist Peedu Kass.

Peedu Kass 005 on juba kaks aastat Eesti džässimaastikul tegutsenud kvintett, mille koosseisu teeb omanäoliseks asjaolu, et ansamblis puudub harmooniainstrument (klaver, kitarr vms). Seega täidavad selle lünga hoopis teised pillid: kaks tenorsaksofoni, tromboon, kontrabass ja trummid.

Esitatav muusika on ansambli omalooming, kus on rohkesti mõjutusi põhjamaisest ja peavooludžässist, kuid samuti ka romantismiaegsest klassikast ja melanhoolsest popmuusikast.

Esinevad: Raul Sööt (tenorsaksofon), Danel Aljo (tenor- ja sopransaksofon), Eduard Akulin (tromboon), Eno Kollom, (trummid), Peedu Kass (kontrabass).

Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles