Mis toimus «Ärapanija» hooaja avasaate salvestusel?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel salvestati koos publikuga Kanal 2 uues stuudios «Ärapanija» selle hooaja avasaade.


See on saate ajaloos teine kord, kui publik salvestusele lasti. Esimene kord oli 200. saate valmimise puhul. Aga nüüd hakkabki iga saate salvestus toimuma publiku osavõtul.

Juur ja Oja küsisid rahvalt, kui paljud umbes 50 kohalviibinust on käinud Reet Linna saates «Laulge kaasa». Selgus, et mitte ükski! Seepeale panid ärapanijad kokku kohustusliku saatekülalise paketi: osaleda tuleb saadetes «Laulge kaasa», «Tõehetk» ja «Ärapanija».

Korraga katkes saate salvestus, sest kogu maja tabas elektrikatkestus. Õnneks saadi särts kähku tagasi ja show võis jätkuda.

Eestlaslikult tagasihoidlikku publikut pidid naljamehed plaksutamisele õhutama. Lõpuks saadi see töö selgeks ning sketšid jätkusid külaliste kaasaelamise saatel.

Loomulikult käsitlesid Juur ja Oja Henrik «Mupsik» Normanni tööle asumist muposse. Kogenud analüütikud selgitasid, et tegelikult on meedia seda afääri valesti kajastanud. Inimene õppis ju uue töö selgeks, see on igati positiivne.

Analüüsiti ka värsket Cosmopolitani ja õpetati publikut Cosmo tunnuslaulu laulma. Cosmolugusid loe siit ja siit.

Seejärel tulid käsitlusele kulinaarsed teemad, nimelt vorstiviilude paksus. Vorstitootja Atria viilutatud keeduvorstid muutusid nimelt nii õhukeseks, et ei tarbijad ega tootja isegi hästi ei näinud neid. Siis tehti vorstiviilud jälle paksemaks. Loe artiklit selle kohta siit.

Vorstisepp Peeter Oja haaras lati keeduvorsti, suure noa ja tegi näitlikult selgeks, milline on õige vorstiviilu paksus. «Aga toiduga ei mängita,» hoiatas ekspert vaatajaid.

Saates selgus ka, miks «Ärapanija» salvestusi Solarise elustiilikeskuses ei tehta. Võtmesõnad olid seejuures «pannkoogiefekt» ja «rebaseburger Big Fox». Mida see kõik tähendab, näeb pühapäeva õhtul kell 20.35

Galeriid salvestusest saad vaadata juba praegu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles