Lumelaudurid avavad Tallinnas hooaja

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelaudurid avavad Tallinnas hooaja. Pildil Henri Räim.
Lumelaudurid avavad Tallinnas hooaja. Pildil Henri Räim. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeval toimub Tallinnas Rotermanni kvartalis lumelaualaat, mis tipneb õhtul klubis Hollywood lauasaagimise rituaaliga.


Korraldajate teatel saab Rotermanni kvartalis kobarkino taga 12-19 toimuval laadal kaubelda kasutatud lumelauavarustusega ja uudistada uut.

Peale selle tuuakse Rotermanni väljakule lumi ja ehitatakse spetsiaalne sõidurada, kus lumelaudurid lustida saavad. Oma oskusi näitavad Eesti parimad lumelaudurid.

Prooviveskis toimuval laadal võib spetsiaalses töötoas õppida varustuse hooldamise nippe, vaadata värskeid lauafilme, pidada talviseid reisiplaane ja proovida osavust Wii lumelauamängus. Laadakülaliste vahel jagatakse välja tasuta hüvesid, muuhulgas reis Alpidesse koolivaheajal.

Muusikalise poole eest vastutavad Reket ja Põhjamaade Hirm koos DJ Lauri Tähega.

Õhtul klubis Hollywood toimuva Winny Puhhi kontserdi eel saetakse hooaja avamise rituaalina pooleks lumelaud. Samas toimub Icepeak talveriiete moe-show.

Muusikat valivad Hollywoodis DJd Paul Oja ja Kozy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles