Kuidas toiduga meeste seksihimu tõsta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasikad ja šokolaad mõjuvad hästi ka voodielule.
Maasikad ja šokolaad mõjuvad hästi ka voodielule. Foto: Corbis / Scanpix

Kuidas väsinud mehes jälle metsik kiskja äratada? Tuleb talle õiget toitu ette sokutada!


Rahvameditsiin ja sadu aastaid edasi kandunud tarkussõnad kinnitavad, et libiido äratamiseks ja potentsi tõstmiseks piisab mõnikord ka lihtsalt õigest toitumisest, vahendab Focus.

Vaata lähemalt, millised toiduained mehe seksiihale hästi võiksid mõjuda ning katseta. Tulemustest võid meilegi teada anda.

Spargel

Peale gurmaanide sobib spargel tõepoolest ka naistevõrgutajatele. Väidetavalt aitavad sparglis sisalduvad mineraalained isegi seksist mittehuvituva mehe erootilisi võnkeid suurendada.

Juba antiikajal annetati sparglit armujumalanna Aphroditele. Kas ka spargli fallost meenutav kuju mingit rolli mängib, pole päris selge. Ayurveda meditsiin soovitab sparglijahu piimas lahustada ning kuu aega järjest seda jooki tarbida, tulemuseks peaks potents märgatavalt paranema.


Munad

Muna on meeste jaoks tähtsaks jõuallikaks. Munas sisalduvad vitamiinid ja hästi imenduvad valgud muudavad väsinud mehe erksamaks ja parandavad ka sperma kvaliteeti.


Maasikad

Maasikad on tõelised vitamiinipommid. Neis kalorivaestes marjades on isegi rohkem C-vitamiini kui tsitrusviljades. C-vitamiin mõjub libiidole ergutavalt ja aktiveerib meeshormooni testosterooni.


Rasvane kala

Rasvases kalas on rohkelt väärtuslikke oomega-3 rasvhappeid. Kasulikud rasvad parandavad vere voolavust ning vereringe tööd. Sellest omakorda on kasu ka erektsiooni tekkel.


Küüslauk

Küüslaugu teravamaigulised küüned sisaldavad aineid, mis vereringet ergutavad ja potentsi parandavad. Nauding on parem muidugi vaid juhul, kui mõlemad - nii mees kui naine - korraga küüslauku on söönud. Vastasel korral võib partnerist tulvav küüslaugulehk pigem eemale peletada.


Ingver

Ingver lisab armuellu vürtsi. Ingveris sisalduvad eeterlikud õlid sobivad lisaks eksootilistele roogadele ka mehe erektsiooni pikendamiseks. Kellel pikemad armumängud plaanis, võiks õhtut alustada tassikese ingveriteega.


Šokolaad

Šokolaad lisab organismi õnnehormooni serotoniini ja theobromiini, mis mõjuvad kesknärvisüsteemile ergutavalt. Tuju paraneb ja libiido ärkab. Mida tumedam šokolaad, seda rohkem kakaod see sisaldab ning seda rohkem on ses maiuses kasulikke looduslikke aineid.


Austrid

Austrid on omandanud klassikalise potentsiravimi kuulsuse. Ühelt poolt võib juba nende väljanägemine tekitada meelevaldseid seoseid naise intiimsete kehaosadega, kuid peale selle sisaldavad austrid ka tsinki, tänu millele organism rohkem testosterooni asub tootma.


Seller

Seller pole just igamehe unistuste toit. Tema tugeva lõhna ja kibedavõitu kõrvalmaitsega tuleb lihtsalt harjuda. Tüüpilise sellerilõhna taga on eeterlikud õlid, millele juba antiikajast saati imekspandavat mõju on omistatud. Nimelt pidavat seller tõstma nii seksihimu kui mehe erektsiooni eriti tugevaks muutma.


Pipar

Teravamaitseline pipar lisab teravust ka armuellu. Pipar mõjub hästi vereringele ning tõstab ka seksiiha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles