Näitleja Evelin Pang esitleb plaati

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Pang on näidanud oma lauljaoskusi mitmes etenduses, nüüd avaldas näitleja oma debüütalbumi.
Evelin Pang on näidanud oma lauljaoskusi mitmes etenduses, nüüd avaldas näitleja oma debüütalbumi. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tallinna Linnateatri etendustes oma häälega publikut lummanud näitleja Evelin Pang avaldas albumi "...", mida ta esitleb novembris kolmel eksklusiivkontserdil Linnateatri Põrgulaval.


Lauljaks Evelin Pang end siiski ei pea. "Inimene, kes kirjutada oskab, ei ole veel kirjanik," märkis Pang. "Inimene, kes üle lava jalutab, ei ole veel näitleja. Inimene, kes plaadi välja annab, ei ole veel laulja. Aga usun, et leidub inimesi, kes tahavad üht näitlejat laulmas kuulda."



Tallinna Linnateatri näitlejanna on oma lauluhäälega lummanud publikut koduteatri lavastustes "Kaotajad", "Eesti teatri laulud" ja "Impro 3 ehk Punane Hanrahan" ja esinenud külalisena teistes teatrites.

Soolokontserte ei ole Pang varem andnud. Et neid toimub kõigest kolm, on need seda erilisemad. Kontsertidel tulevad ettekandele albumil kõlavad laulud, tegemist on tuntud lugudega, mis on kõik näitlejatarile ühel või teisel põhjusel südamelähedased.

Pangi saadab ansambel koosseisuus Jürmo Eespere klahvpillidel, Henno Kelp basskitarril, Roland Puusepp trummidel, Virgo Sillamaa kitarril ja Mihkel Metsala trompetil. Külalisena teeb kaasa Hele Kõrve.

Evelin Pangi plaadiesitluskontserdid toimuvad Tallinna Linnateatri Põrgulaval 13., 14. ja 16. novembril. Kontserdi pääsmed on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles