Jahtklubi ootab sügisõhtuid veetma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahtklubi ootab mitmel päeval nädalas sügisõhtuid veetma.
Jahtklubi ootab mitmel päeval nädalas sügisõhtuid veetma. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu jahtklubi restoran pakub sellest sügisest mitmel päeval nädalas väga eriilmelisi üritusi, kus saab nautida nii muusikat, osaleda mälumängudes kui kuulata meremeeste muljeid oma reisidest.


Pärnu jahtklubi sadama korrapidaja Ott Tammsalu teatel toimub klubi restoranis igal reedel elava muusika sari, kus kõlab peamiselt jazz, bossanova ja swing või lihtsalt hea meeleolumuusika.

Sel reedel algusega kell 21 esinevad jahtklubis Veiko Rea akordionil ja Indrek Palu viiulil. Edaspidi algavad reedesed üritused kell 20.

"Iga kuu kolmandal neljapäeval kell 20 hakkab meil kogunema Pärnu bluusiklubi," teadis Tammsalu. "Iga kord on kohal mõni bluusi esitav bänd."

Kolmapäeviti jätkuvad jahtklubis traditsiooniliselt kõigile linlastele mõeldud meeleolukad võistkondlikud mälumängud. Peale selle saavad linlased sellest sügisest osaleda seni vaid jahtklubi liikmetele mõeldud iga kuu viimasel reedel toimuvas mälumängus "Kuldaju".

Kord kuus toimuvad jahtklubi klubiõhtud, mis on samuti sellest sügisest avalikud. Klubiõhtutel räägivad jahtklubi liikmed oma reisidest ja kõlavad ettekanded purjetamisest ning merest. Järgmine klubiõhtu on juba sel reedel kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles