Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Kaerahelbe-õunapätsid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kaerahelbe-õunapätsid
Kaerahelbe-õunapätsid Foto: Sille Varblane

5 dl kaerahelbeid


1 dl suhkrut


50 g margariini


2 muna


3 dl riivitud või purustatud õunu


Kloppisin munad kahvliga lahti, lisasin suhkru, siis kaerahelbed, sulatatud margariini ja köögikombainis purustatud õunad ning segasin läbi.


Tõstsin lusikaga väiksed pätsid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpsetasin umbes 20 minutit 200-225-kraadise ahju keskmises osas kuldpruuniks.

http://www.toidupildid.blogspot.com
Tagasi üles