Täna õhtul Positivesi video «Crazy Pam» esmaesitlus!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positives- Crazy Pam
Positives- Crazy Pam Foto: www.beatnet.eu

Positiividel on hea meel teavitada, et täna, 29. oktoobril kell 20:00 toimub loo «Crazy Pam» muusikavideo ametlik esitlus telekanalis Seitse. Muusikavideo tegi VJ Tony.

Lugu Crazy Pam on juba vallutanud Power Hit Radio kuulajate südamed nii Eestis kui ka Baltikumis. Eesti ja Leedu Power Hit Radios on see TOP 20 enim mängitud lugude edetabeli tippudes. Samuti on Youtube's kuulamiste arv tõusnud pea 100 000 korrani.

Positiivid ise räägivad video kohta : «Kuna lugu on piisavalt naljakas, siis sobis antud loo juurde ka pisut ebatavaline muusikavideo. Muusikavideo idee käis välja VJ Tony, mille me kenasti heaks kiitsime ning selles ka osalesime. Kolm lõbusat õhtupoolikut ja oligi asi valmis.»

Muusikavideot võib varsti kohata peale telekanali Seitse ka MixMashi tantsukogumikul ning Screenplay VJ Pro Series kogumikul.

Uut videot saad piiluda SIIT.

Positiividel käivad hetkel eeltööd juba kolmanda singli kallal, mille vokalistiks on Soomes resideeruv kreeklasest südametemurdja Nicolas. Lisaks sellele harjutavad nad kätt ka remikside tegemisega. Valmis on saanud remiks F.R.Davidi loole «Taxi», tegemisel ja tulekul on remiksid Dj Whirli uuele loole «Illusioon», Ithaka Maria loole «Take A Ride»ning ka Rolf Juniori uuele loole.

Lisaks eespool mainitule on üks positiividest Tarmo Sikk koos Gert Rõõmusega ehk siis Zifec-ga teinud remiksi Koit Toome loole «Kaugele Siit».

Positives ehk positiivid on Tartus resideeruvatest dj-dest ja produtsentidest koosnev kollektiiv, mis nägi ilmavalgust aastal 2008, kui otsustati koos muusikat produtseerima hakata ning sisuliselt esimese koosviibitud õhtuga tehti valmis lugu nimega «Sunset». Liikmeteks on Tarmo Sikk, Ahto Kalda ja Vahur Kollom. Tarmo Sikk ja Ahto Kalda on ka varem muusikat produtseerinud nime all Centrifuze. Tarmo Sikk on seotud ka projektidega Tom Seq ja Zifec.

Lugu «Crazy Pam» saad kuulata SIIT.
F.R.David "Taxi (Positives Remix)" SIIT.
Positiivide esimest singlit «Sunset» saad kuulata SIIT.
Koit Toome «Kaugele Siit (Zifec Radio Mix)» saad kuulata SIIT.

Positiivid tänavad kõiki DJ-sid ja raadiojaamasid, kes on meid toetanud : «Suured tänud toetuse eest!»

Olgem positiivsed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles