Slayeri soojendusesindaja on kodumaine ansambel Human Ground

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Human Ground
Ansambel Human Ground Foto: Internet

1.juulil Eesti Näituste Messikeskuses esinevat rockmuusika kultusbändi Slayer soojendab eestimaine Human Ground. Slayer jõuab oma 27-aastase karjääri jooksul Eestisse esimest korda ning muusikutel on kavas rõõmustada publikut oma parimate paladega.

Human Ground koosneb väga vilunud muusikutest: kitarristid Tarvo Valm (Me, Myself & I, Toe Tag, Blind jpt) ja Joe Alderlöf, trummar Marko Atso (Metsatöll, Loits, ex-Solwaig, ex-No-Big-Silence jpt), bassimees Raivo Piirsalu (Metsatöll) ning vokalist Pille Rand.

Bändi esikalbum «Human Ground» ilmus 2005. aastal. Plaadi ilmumisele järgnes väga kontsertiderohke periood, mille hulka kuulus ka Poola päritolu Behemothi soojendamine Leedus. Tänasel päeval valmistab Human Ground ette oma uut albumit.

Bändi trummar Marko Atso ütles, et kui tuli teade Slayeri managemendilt Human Groundi kinnitamisest soojendusesinejaks, oli tal tunne justkui oleks võitnud lotoga jackpoti.

«Maailmas on vaid kaks bändi kellele ma oleks iga kell trummitehnikuks või soojendusesinejaks. Üks neist on Slayer,» ütles Atso.

Slayer annab 1. juulil Tallinnas oma ainsa Baltikumi kontserdi. Uksed kontserdile avatakse 18.00, Human Ground alustab 20.00. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles