Axl Rose kirjutab autobiograafiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Axl Rose
Axl Rose Foto: WENN

Ansambli Guns n´Roses staar Axl Rose on alustanud tööd oma autobiograafia kallal, nagu väidab mehe lähedane sõber Sebastian Bach.


Bachi kinnitusel on Rose raamatu kirjutamisega jõudsalt edenenud ning fännidel on oodata maiuspala, kui perfektsionistina tuntud Rose ükskord teose valmis saab, kirjutab WENN. 

«Ma ütlesin ükspäev Axlile: «Ma kavatsen raamatu kirjutada» ja tema vastas: «Äge. Mitu lehekülge sul valmis on?» ja lisas naerdes: «Ma alustasin oma raamatuga juba jupp aega tagasi, mul on nüüd juba 12 000 sõna.»,» ütles Sebastian Bach.

«Ta on väga viljakas, teda ei motiveeri absoluutselt kuulsus, ta on sellest juba küllalt saanud. Muusika tegemine, kontsertide andmine ja albumite salvestamine hoiab teda põnevil, ta armastab seda üle kõige.»

Viimased 13 aastat on Rose veetnud uue Guns N´ Rosesi albumi, «Chinese Democracy», tegemisega, mis peaks ilmavalgust nägema sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles