Õllesummeri lavasid ehitatakse nädal aega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer..
Õllesummer.. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile, 26. juunil, algasid nädal aega kestvad Õllesummeri 15. juubelifestivali ülesehitustööd. Suurürituse 12 lava kaaluvad kokku 140 tonni, mis pannakse kokku 15 tuhandest detailist.



Õllesummer algab 2. juulil kell 18.30 15-meetrit pika ja 300 kilo kaaluva juubelitordi ühissöömisega, tseremoonia tipneb aasta suurima ilutulestikuga.


Selle aastast festivali kroonib briti superbänd Franz Ferdinand, kes annab suve ainukese kontserdi Põhjamaades just siin.


Teiseks peaesinejaks on vene uue roki lipulaev Zveri, kes on lühikese ajaga teinud hüppe vene rokkmuusika tippu just tänu oma raevukatele ja kaasakiskuvatele live-esinemistele.


Traditsionaalse suurkujude kontserdisarja staariks on seekord Jaak Joala, kelle laule esitades teevad meie parimad muusikud kummarduse Joala suurepärasele lauljakarjäärile.


Kolme eri muusikastiili ühendava sümfoonilis-elektroonilise rokk-kontserdiga «Laupäeva õhtul vastu esmaspäeva» üllatavad Tanel Padar ja The Sun.


Lisainfo: www.ollesummer.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles