Evelin Ilvese dresside raha jõudis Keila SOS lastekülani

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille ostis dressid tütrele.
Pille ostis dressid tütrele. Foto: Karli Saul

Evelin Ilves andis täna Keila SOS Lastekülale üle tennisevarustuse - reketid, võrgud ja pallid -, mille soetamist toetas 15 000 krooniga moefirma Bastion.


Osa rahast saadi Evelin Ilvese poolt Madonnal kingitud ja vastuolulistel andmetel megastaari poolt ära põlatud rahvusmotiividega dresside Bastionis valmistatud kloonide müügist. Kokku valmistati neid 25 komplekti, ühe komplekti hind oli 3000 krooni.

Iga müüdud komplekti eest kanti osa raha Keila SOS-lastekülale tennisevarustuse ostmiseks. See oli Evelin Ilvese personaalne soov.

«Spordiga tuleks tegeleda juba maast madalast,» ütles Evelin Ilves täna Keilas. «Sportimise harjumus on aga visa tekkima, kui lapsel puudub võimalus tegeleda oma meelisalaga. Seepärast pean oluliseks, et laps saaks proovida mitmeid erinevaid spordialasid: rattasõitu, rulluisutamist, tennist ja muid sportlikke tegevusi, kuni ta jõuab selle päris oma ja päris õige alani.»

Lastele sobiva varustuse aitasid välja valida Tartu Tennisekool ja tennisepood Tennis House.

Evelin Ilves on Keila SOS Lasteküla patroon, tänavu juunis kinkis ta koos Eesti Rulluisuliiduga lastekaitse päeva puhul Lastekülale 12 rulluisu-komplekti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles