Meat Loaf: ma ei kavatse laulmist kunagi lõpetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meat Loaf
Meat Loaf Foto: WENN

Legendaarne rokkar Meat Loaf ei kavatse niipea mikrofoni varna riputada – laulja lubas, et ta ei kavatse kunagi esinemisest loobuda.


60-aastane muusik, õige nimega Marvin Lee Aday, oli sunnitud eelmisel aastal ränga kõripõletiku tõttu ära jätma terve rea Suurbritannias toimuma pidanud kontserte pärast seda, kui arstid nõudsid, et ta vähemalt kuueks nädalaks laulmise katkestaks, vahendab WENN.

Staari kinnitusel pani lavalt eemal oldud aeg teda mõistma, et ta koht on laval ning ta ei kavatse mitte kunagi mõnda teist ametit isegi kaaluda.

«See on justnagu see vana nali tsirkuses töötava mehe kohta, kas pole? Ta alati tahtis olla meelelahutusäris ja sai lõpuks tsirkusesse tööle ja tema tööks oli elevantide järelt sõnniku koristamine,» naeris Meat Loaf.

«Ta muudkui kaebles, kuni lõpuks keegi ütles: «Oota nüüd, sa ei pea ju seda tegema!» ja tema vastas: «Misasja? Kas ma peaks meelelahutusäri lihtsalt sinnapaika jätma?». Ja mida minagi teeks – asutaks hot-dogi putka? Hakkaks kinnisvaraagendiks? Ma kuulun lavale ja ma ei oska ühtki teist ametit.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles