«Vampiiri» tapja tabamiseks pandi välja suur tasu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Adrian Perry
Mark Adrian Perry Foto: AFP / Scanpix

Austraalia politsei pani mehe eest, keda kahtlustatakse ühe isehakanud vampiiri tapmises, välja suure rahalise tasu.

Tapja tabamiseni viiva vihje andja võib saada üks miljon Austraalia dollarit, kirjutab news.sky.com.

Victoria osariigi politsei otsib taga Mark Adrian Perryt, keda kahtlustatakse 2003. aastal meesprostituudi Shane Chartres-Abbotti tapmises.

Sel ajal oli 28-aastane Chartres-Abott uurimise all oma kliendi tapmise, vägistamise ja võimaliku kannibalismi tõttu. Meesprostituudi ohvril oli keel ära hammustatud.

Chartres-Abbotti kliendiks oli Perry endine tüdruksõber. Meesprostituut ütles naisele, et ta on 200 aastat vana vampiir, kes peab ellujäämiseks naiste verd jooma.

Politsei esindaja Ken Jones sõnas, et Perry võib olla Austraaliast põgenenud või siis elab kodumaal valenime all.

«On olemas inimesi, kes väidetavalt teavad Perry asukohta ja kellega ta praegu seotud on. Perryl võib olla teada, et me ta tabamise eest oleme suure summa välja pannud,» lisas politsei esindaja.

Chartres-Abbott lasti Melbourne`i eeslinnas maha päeval, mil ta pidi kohtu ette astuma. Mehe mahalaskmise tunnistajaks olid ta isa ja rase elukaaslane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles