Naomi Campbellil keelati Nelson Mandela sünnipäeval esineda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Mandela
Nelson Mandela Foto: WENN

Supermodell Naomi Campbellil keelati eelseisval Nelson Mandela 90. sünnipäeva kontserdil laval üles astuda ning seda tegi sünnipäevalaps ise, kes ta kord lapselapseks «adopteeris».

Väidetavalt astus Mandela isiklikult vahele, et 38-aastane Campbell homme toimuva peo esinejate nimekirjast eemaldataks, teatab WENN.

Endine Lõuna-Aafrika vabariigi juht tegi väidetavalt otsuse pärast seda, kui Campbellile mõisteti kohtu poolt kahe politseiniku ründamise eest karistusena 200 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ning 2250 naela suurune trahv.

«Mandela astus isiklikult vahele ja ta tõmmati nimekirjast maha. Ta oli Campbelli viimasest arreteerimisest tulenevalt väga pettunud... Naomi esinemisest otsustati loobuda pärast seda, kui meediasse jõudsid fotod, kus ta kannab arreteerimisel nokamütsi Mandela numbriga 46664,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Daily Mail.

«Korraldajate arvates on selline negatiivne reklaam kõige vastu, mille eest Mandela seisab ning sünnipäevalaps ei soovi, et Campbelli arreteerimist kuidagi korraldatava heategevuskontserdiga seostataks. Tal lubatakse küll esinemisi parimalt võimalikult kohalt jälgida, aga sellega asi ka piirdub.»

Sünnipäevapeol astuvad teiste staaride seas muuhulgas üles ka Will Smith, Robert De Niro, Forest Whitaker, Oprah Winfrey ja endine USA president Bill Clinton.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles