TV3 otsus: Anne Arrak jätkab superstaarisaates võistlemist

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Arrak
Anne Arrak Foto: Karli Saul

«Eesti otsib superstaari» eileõhtuse saate lõpus toimunud vaatajahääletuse tulemused pole EMT klientidele tekkinud probleemide tõttu täielikud. Vältimaks pisemaidki kahtlusi tulemuste õigsuses otsustas TV3, et avafinaalist välja langenud Anne Arrak jätkab saates.


Eile õhtul ei töötanud EMT võrgus «Eesti otsib superstaari» hääletusnumbrid (need numbrid, millele helistada), sest andmeid sisestanud töötaja vea tõttu oli valesti sisestatud ajaline periood ehk kuupäevad, mil numbrid pidanuks avatud olema.

«TV3 otsustas, et Anne jätkamine on õiglane, sest finalistide vahel käib väga pingeline rebimine ja iga televaataja hääl on otsustava väärtusega,» ütles TV3 programmijuht Leho Verk. Vergi sõnul langeb eeloleva pühapäeva teises finaalsaates välja kaks vähem hääli saanud osalejat.

Annele tekitatud moraalsete üleelamiste eest kingib EMT lauljannale sülearvuti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles