Aita Kristiina Ojulandi modellikarjääri edendada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kui Evelin Sepp omal ajal modellikarjääri poliitika kasuks hülgas, siis 120 000-kroonist kuupalka teeniv Euroopa Parlamendi saadik Kristiina Ojuland on võtnud nõuks proovida, kas ka vastupidine karjäär võimalik on. Ehk et - poliitikust supermodelliks?


Reformierakondlane Ojuland ja tema ettevõtjast elukaaslane Raimo Kägu poseerivad ajakirja Tennis sügisnumbris sporditarbeid pakkuva kaupluse reklaamnägudena, vahendab Õhtuleht.

Varemgi sportlike eluviiside poolest silma paistnud Ojuland reklaamib ajakirjas kõikvõimalikku tennisevarustust ja on teadaolevalt ka ise tubli tennisemängija.

Kuna me teame, et kõvasti pingutades tuleb Ojuland hästi toime ka keeruliste tantsusammudega, on alust arvata, et ükski uus asi südikat naist ei heiduta.

Seetõttu võib ka esimesi arglikke katsetusi modellimaailmas üsna loomulikuks sammuks pidada. Vaatamata julgele pealehakkamisele kulub hea nõu alati marjaks ära ning ehk oskad just sina, kallis lugeja, Kristiinale natuke nõu anda. 

Mida sina soovitad: milliseid kaupu võiks meie eurosaadik Kristiina Ojuland lisaks tennisevarustusele veel reklaamida?

Kassitoitu? Pesupulbrit? Või hoopis midagi palju luksuslikumat?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles