Staarpaparatso Marko Tublil rebiti Kylie Minogue kontserdil kaamera käest

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Tubli
Marko Tubli Foto: Mihkel Maripuu

20. juunil Riias toimunud diskokuninganna

Kylie Minogue

kontserdile sõitis ka meie staarpaparatso

Marko Tubli

.

Praegu SL Õhtulehes töötav usin mesilane plaanis teha Kyliest analoogseid sähvatusi nagu Paris Hiltonist Tallinna visiidi ajal, toona töötas ta Elu24.ee heaks.

«Olin ostnud Piletilevist Kylie kontserdile kalli fännipileti, sest tahtsin teha pilte otse lava ees,» pajatas Marko ning lisas, et oli selleks puhuks igaks juhuks kaasa võtnud tavalise fotoka.

«Kirjas oli, et sisse ei lasta profikaameratega. See tähendab fotoaparaatidega, millel on ärakeeratav objektiiv. Mina võtsin kaasa aga täiesti tavalise pisikese fotoga, aga sellest hoolimata kiskus turvamees selle mult käest,» rääkis šokeeritud Marko.

Õnneks oli teisel pool väravat Marko tuttav, kes kaamera enda kätte võttis ja autosse viis.

Sellega tubli paparatso seiklused siiski veel ei lõppenud. Marko oli kontserdi väravate taga stardivalmis juba kell 15.30, et 17.30 avatavasse fännisektorisse esimeste seas pääseda.

«Kui olin õnnelikult lava ette fännisektorisse end sättinud, tekkis järgmine probleem. Turvamees hakkas mind sealt nahaalselt välja pukseerima. Näitasin talle Piletilevist ostetud kallist piletit, kuid turvar teatas kurjalt, et tema eesti keelt ei mõista ja pilet on ilmselt võltsitud.»

«Klammerdusin traataia külge ja ütlesin, et vabatahtlikult mina siit küll ei lahku. Lõpuks jättis suur mehemürakas mu rahule.»

«Aga kontsert oli vägev! Seisin täpselt lava ees keskel ja Kylie vaatas mulle mitu korda laulu ajal otse silma,» ei ole Tubli kiidusõnadega kontserdi enda kohta kitsi.

«Oleksin iga kell valmis ostma pileti kas või kahekordse hinnaga ja uuesti Kylie Minogue kontserdile minema. Õnneks jäi mulle alles ka minu Sony Ericssoni mobiil, millega sain Kyliest täiesti talutavaid pilte teha.»

«Nii et lõpp hea, kõik hea,» naeris Marko Tubli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles