Rick Ross: Lil Wayne jätkab muusika salvestamist ka vanglas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Wayne
Lil Wayne Foto: WENN.com

Räppar Rick Ross on veendunud, et Lil Wayne´i karjääri ei kannata eelseisva vanglakaristuse tõttu, kuna usub, et vanglas veedetud aeg annab hiphopi staarile muusikalist inspiratsiooni.


Lil Wayne, kelle õige nimi on Dwayne Carter, seisab silmitsi kuni 10 kuu pikkuse vanglakaristusega pärast, seda, kui tunnistas ennast neljapäevasel kohutistungil süüdi illegaalsete relvade omamises ning vanglakaristust peab mees hakkama kandma veebruarikuus, vahendab WENN.

Ross on siiski kindel, et Lil Wayne kasutab trellide taga veedetud aega elu üle järele mõtlemiseks ja uue materjali kallal töötamiseks.

«Wayne´il on piisavalt muusikat. Ta üks väheseis muusikuid, kes võiks minu arvates need 10 kuud ära istuda ja tulla räpikuningana tagasi. Kui keegi üldse selleks võimelike on, siis on see Wayne. Kõik see annab talle hoopis uue loomingulise vaatenurga,» ütles Rick Ross.

«Wayne´i teades annab ta ilmselt vanglas välja mixtape´i. Ta tuleb tagasi uue energiaga ja paneb tänavad kihama. Inimesed tahavad kuulda, mida tal öelda on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles