Osta müts, saad vanaema kauba peale!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebilehel Golden Hook saab lasta vanaemal endale mütsi kududa.
Veebilehel Golden Hook saab lasta vanaemal endale mütsi kududa. Foto: www.goldenhook.fr

Kui mõistad pulkadega riisi süüa paremini kui pulga moodi asjandustega mütsi kududa, siis tuleb sulle appi üks prantslaste loodud veebipood. Nagu imeväel saad sealt endale sobiva kootud peakatte ning vanaema kauba peale.


Prantsuse firma

Golden Hook veebileht

pakub kootud mütse, mida sealsamas oma maitse kohaselt disainida saab ning lisaks leiab sealt ka «vanaemad», kes soovitud toote kribinal-krabinal valmis koovad.

Alusta sellest, et valid välja tulevase mütsi kuju - kas klassikaline, tutiga või hoopis kõrvadega. Järgmisena saad määrata mütsi värvi, muid detaile ja suuruse.

Kui müts on kenasti valmis joonistatud, tuleb vaid andmebaasist sobiv vanaema leida, kelle nobedate näppude hoolde tellimus usaldada.

Kõik vanaema-kandidaadid on esindatud näopildi ja lühikese kirjeldusega. Naised on pärit väga erinevatest kohtadest, kuid üks on neil ühine - kõigil on lapselapsed.

Kõige noorem nimekirjas olev vanaema Elisabeth on 48-aastane ja tal on viieaastane lapselaps. Talle meeldib nädalalõppudel Palmbeach'il tantsu lüüa ning kuduma, muide, õppis ta alles 35-aastaselt. Ta koob suurima heameelega, sest saab samal ajal oma lemmikõudusfilme vaadata.

Lapsehoidjana töötav 57-aastane Lydia meenutab, et teda õpetas 13-aastaselt kuduma tema pime vanaema. Vanaema Sarah on aga juba 85-aastane ning tema lemmiktelesaateks on «Õnneratas».

Kui oled meelepärase mütsi ja vanaema välja valinud, saadetakse vanaemale tellimus. Päris ehtsa vanaema kootud mütsi hind algab 42 eurost ehk umbes 660 kroonist ning mütsipakike jõuab tellijani paari nädala jooksul.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles