450 g keedetud kapsast
2 muna
1 tl soola
1 tl paprikapulbrit
4 dl maitsestamata jogurtit, keefirit või petti
4 dl jahu
450 g keedetud kapsast
2 muna
1 tl soola
1 tl paprikapulbrit
4 dl maitsestamata jogurtit, keefirit või petti
4 dl jahu
Purustasin kapsarullide tegemisest ülejäänud väiksed sisemised lehed köögikombainis. Lisasin jahu, maitseained, munad ja jogurti, segasin ning praadisin koogid.
Sobivad hästi hapukoorega.
Hapukapsa-kartulikotletid
400 g keedetud kartuleid
250 g toorest hapukapsast
0,5 tl soola
1 praetud sibul
1 muna
paneerimiseks jahu
Keedetud kartulid riivida, hapukapsad pesta läbi, pigistada kuivemaks ja purustada köögikombainis. Sibul hakkida ja praadida. Riivitud kartulitele lisada purustatud hapukapsas,sibul, muna ja sool, segada ning vormida kotletid, paneerida jahus ja praadida õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Kotletid olid natuke hapukad, aga muidu head.
http://www.toidupildid.blogspot.com