Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kapsatoidud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hapukapsa-kartulikotletid
Hapukapsa-kartulikotletid Foto: Sille Varblane

Kapsapannkoogid


450 g keedetud kapsast


2 muna


1 tl soola


1 tl paprikapulbrit


4 dl maitsestamata jogurtit, keefirit või petti


4 dl jahu


Purustasin kapsarullide tegemisest ülejäänud väiksed sisemised lehed köögikombainis. Lisasin jahu, maitseained, munad ja jogurti, segasin ning praadisin koogid.

Sobivad hästi hapukoorega.

Hapukapsa-kartulikotletid

400 g keedetud kartuleid
250 g toorest hapukapsast
0,5 tl soola
1 praetud sibul
1 muna
paneerimiseks jahu

Keedetud kartulid riivida, hapukapsad pesta läbi, pigistada kuivemaks ja purustada köögikombainis. Sibul hakkida ja praadida. Riivitud kartulitele lisada purustatud hapukapsas,sibul, muna ja sool, segada ning vormida kotletid, paneerida jahus ja praadida õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Kotletid olid natuke hapukad, aga muidu head.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Tagasi üles