Kas Lassist ja Hiltonist kirjutab vaid odav meedia?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton esitles rannakollektsiooni
Paris Hilton esitles rannakollektsiooni Foto: WENN.com
Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik arutles, mis vahe on kvaliteetajakirjandusel ning odaval meedial. Mis siis on nende kahe suurim erinevus?

«Paberleht on eliidi tunnus,» vahendab Äripäev online Hans H. Luige intervjuud ETVs. «Ajakirjandus ise aga on kallilt tehtud - see, kus töötavad profid, ma mõtlen. Paris Hiltonist ja Liis Lassist kirjutamine on odav, see on odav meedia.»

Pole teada, kas Luik pidas silmas Eesti meediamaastiku tänaseid või hoopis tõsisemaid tuuli toovaid tulevikutrende, kuid ükski paberväljaanne ei ole viimasel ajal tõepoolest Tallinna tuntuima  seltskonnakaunitari, Lassi askeldusi kajastanud, kirjutab Kroonika.

Ilmselt on eesti ajakirjanduses töötavad inimesed lihtsalt jõudnud samasuguse tõdemuseni, nagu kinnitab oma intervjuus Hans H. Luik, arvab ka ühe  seltskonnaajakirja reporter (toimetusele isik teada).

«Heaks näiteks on seegi, et kuigi neiu Lass on hakanud taas ennast ise meediasse sokutama, ei tunne selle vastu keegi erilist huvi,» ütles sama allikas. «Tean, et näitsik pidas hiljuti maha vägeva sünnipäevapeo, kuid tema suureks pettumuseks seda  seltskonnaveergudel ei kajastatudki. Nii sokutas ta oma korter-sünnipäeva pildid ühte  pisiportaali, mida omakorda, tema suureks pettumuseks, mitte keegi ei refereerinud.»

Toimetusega võttis ühendust Liis Lass, kes esitas kõnealusest juhtumist omapoolse versiooni: «Minu sünnipäevapildid on eksklusiivselt läinud just hoolikalt valitud portaalile ning ja teiepoolne fantaasia ei ole kuidagimoodi õigustatud.» (kirjaviis muutmata - toim.)

Milline on Sinu arvates odav meedia ja kas Sina tarbid seda? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles