Staaride kummalised ilunipid: maomürk, kohvipaks ja tudukindad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penelope Cruz hoiab end ilusana tänu pikale ööunele.
Penelope Cruz hoiab end ilusana tänu pikale ööunele. Foto: Kadenapix/Scanpix

Miks magab paljas Victoria Beckham kinnastega või kuhu määrib Gwyneth Paltrow maomürki? Keda ei pane verdimevad kaanid vastikusest võbisema ja kes magab maha rohkem kui poole ööpäevast - sellest kõigest lähemalt juba allpool.


Aftonbladet kogus kokku mõnede kuulsuste ilunipid ning ehk on sinulgi siit midagi kõrva taha panna.




VICTORIA BECKHAMIL

on magades sokid jalas ja kindad käes, kuigi ta muidu paljalt magab. Enne magama heitmist määrib ta käed ja jalad paksult kreemiga kokku ja laseb sel öö otsa mõjuda - nõnda on tulemuseks siidpehme nahk. «Minu mees David peab mind sellepärast küll pisut segaseks,» rääkis Victoria The Sun'ile.


DEMI MOORE
laseb kaanidel oma verd imeda. Aeg-ajalt sõidab Demi Austriasse spetsiaalset kaaniravi saama, mis nahale ja juustele uut sära pidavat andma. Kaaniteraapia algab lõdvestava vanniga, misjärel asetatakse kehale vereimejad kaanid. Demi Moore rääkis David Lettermani telesaates, et pärast kaaniteraapiat tunneb ta end tõeliselt puhanuna ja puhtana.


CATHERINE ZETA-JONES
turgutab juukseid eriti hinnalise beluuga kaaviariga. Beluuga kaaviar on üks kallimaid asju, mida üldse süüa on võimalik, kuid milleks üldse süüa, kui võib ka pähe määrida. Kuuldavasti käib näitlejanna korra kuus Lõuna-Kensingtoni ilusalongis kaaviarihooldusel. Kaaviaris sisaldub rikkalikult oomega-3 rasvhappeid, mis juuste tumedat tooni veelgi intensiivsemaks muudavad.


Meeleheitel koduperenaine TERRI HATCHER armastab veinivannis kümmelda. Kui ka sul on kodus poolikuna seisvaid veinipudeleid, mida sa enam maitsta ei soovi, siis on Terril hea nõuanne. Üks tema keemikutest sõpru olevat kord soovitanud, et allesjäänud veini ei tasu kunagi ära visata, sest selles sisaldub rohkelt antioksüdante ja muid nahka hooldavaid aineid. Nõnda valabki Terri veini vannivette ja laseb sel nahka paitada.


SERENA WILLIAMS
käib samuti vannis, kuid tema vannivesi peab pärinema Eviani allikatest. Peatudes Miami Beach'il asuvas hotellis Victor armastab tennisetäht võtta Eviani-vanne. Korraga valatakse vanni tuhat liitrit Eviani vett, mis väidetavalt muutvat naha eriti pehmeks. Serena sõnul on vahe tavalise veega täiesti tuntav. Eriti odav lõbu see just ei ole - eks minge poodi ja vaadake, kui palju maksab liiter Eviani vett ning korrutage see number tuhandega.


GWYNETH PALTROW
kasutab mürgise botuliini asemel teist ja vähemalt sama kanget mürki - nimelt maomürki. Värskemad uuringud väidavad, et maomürk silub kortse sama edukalt kui Botox, sest ka maomürk mõjub näolihastele halvavalt. Ühe allika sõnul lahkunud Gwyneth Soya Dakari ilusalongist maomürki sisaldava kreemiga Synake. Väidetavalt on näitlejanna selle kreemi tõeline fänn, kuna see aitab tal nägu nooruslikuna hoida, vahendab Daily Mail.


Kui PENELOPE CRUZ eriti ilus välja tahab näha, siis poeb ta voodisse ja magab kuni viisteist tundi järjest. Penelope sõnul küsitakse temalt tihti, kas ta peab dieeti, kuid näitlejanna peab alati eitavalt vastama ning vannub selle asemel, et just nimelt ja ainult pikk ööuni hoiab teda suurepärases vormis.


Supermodell CINDY CRAWFORD võitleb tselluliidi vastu kohviga. Inetust apelsinikoorenahast pääsemiseks määrib Cindy oma reisi kohvipaksuga ja masseerib kätega. Kohv mõjub ergutavalt ja vett väljaajavalt ning tegelikult leidub seda ka mitmete tselluliidikreemide koostises.

Mis on sinu ilu saladus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles