Ühendatud ürgmehed tulevad viimast korda lavale

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etenduse "Ürgmees" muusikalise osa eest vastutasid Tanel Padar&The Sun.
Etenduse "Ürgmees" muusikalise osa eest vastutasid Tanel Padar&The Sun. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Jan Uuspõld ja Tanel Padar & The Sun annavad novembris enne ühendatud ürgmeeste pillide lõplikku kottipanekut veel kolm viimast etendust.


Suvel Eestis rännanud ühendatud ürgmeeste turnee oli korraldajate kinnitusel väga edukas. Jan Uuspõld andis koos Tanel Padar & The Suniga 13 kontsertetendust, mida käisid vaatamas tuhanded huvilised.

Nii Uuspõllu kui Padari teatel on teatri ja kontserdi ühendamine suurepärane idee.

"Iga lava ja mängukoht annavad tükile teistsuguse hingamise, kuid "Ürgmees" koos The Suniga tekitas eriliselt mõnusa tunde ning laval tekkis hoopis teistsugune sünergia", ütles Uuspõld.

Novembris tulevad ühendatud ürgmehed veel kolmeks kontserdiks kokku. Tanel Padar & The Suni muusikaliste vahepaladega etendust näeb viimased korrad 4. novembril Pärnu kontserdimajas, 9. novembril Tartu kontserdimajas ja 14. novembril Tallinnas vastvalminud Nokia kontserdimajas.

"Võrreldes suviste etendustega, on seekord lavadel veel rohkem ürgseid mehi. Kaasa on tegemas Mihkel Raud, Hardi Volmer ja Tallinna ülikooli meeskoor," lausus Monoteatri juht Karl Kermes. "Esitusele tulevad väga mehised ettekanded mehistest teostest. Samuti pakub The Suni kava rahvale rokki selle kõige võimsamal kujul."

Ürgmeeste jõuku on palutud taltsutama naiselikkuse etalon Eda-Ines Etti. Ühendatud ürgmeeste etendustel toimuvad telesalvestused, mille põhjal valmib jõuludeks täispikk "Ürgmehe" DVD-plaat.

Piletid on alates reedest saadaval Piletilevi ja TicketPro müügikohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles