Pahane Kid Rock: varastage mu muusikat!

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kid Rock
Kid Rock Foto: AFP / Scanpix

Illegaalse muusika leviku üle pahane Kid Rock julgustas noori fänne varastama tema muusikat ja kõike mida soovivad.

Staar avalikustas sel nädalal, et boikoteerib veebipoodi iTunes senikaua, kuni talle makstakse muusika online'is müümise eest rohkem, kirjutas WENN.

Nüüd teatas ta, et lubab rõõmuga enda loomingut tasuta alla laadida, sest on «rikas».

Lisaks julgustas ta lapsi varastama sülearvuteid, MP3-mängijaid, autosid ja kütust, sest suured kompaniid võivad seda endale lubada.

«Kogu muusika allalaadimist puudutav vaidlus on liiga kaugele läinud. Plaadikompaniid kaebavad lapsi kohtusse. Kui saad illegaalselt mu muusikat alla laadida, lase käia ja varasta. Sest ma olen kuradi rikas,» ütles Kid Rock.

«Kuidas ma saan õiendada paari loo allalaadimise pärast? Ei saagi. Teate, mida julgustan teid tegema? Et asi ühtlane oleks, varastage kõike,» soovitas muusik.

«Kui tahate uut MP3-mängijat või arvutit... Kas kujutate ette, kui palju raha on Apple'il ja Microsoftil? Minge sinna, haarake laptop ja pistke jooksu! Vajate uut autot? Minge varastage Toyota.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles