Whitney Houston abiellus Bobby Browniga biseksuaalsuse varjamiseks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Houston ja Bobby Brown
Whitney Houston ja Bobby Brown Foto: WENN.com

Whitney Houstoni endine abikaasa Bobby Brown väidab oma äsjailmunud raamatus «Bobby Brown. The Truth, the Whole Truth and Nothing But...», et naine abiellus temaga selleks, et vaigistada kuuldusi, mille kohaselt on lauljatar biseksuaalne.

Enne abiellumist liikusid ringi kuuldused, et Houstonil on suhe oma naissoost assistendi Robin Crawfordiga ning Brown, kelle abielu Houstoniga purunes 2007. aastal, väidab, et naine soovis abielluda ja lapsi saada selleks, et meedia lõpetaks tema seksuaalsuse alased spekulatsioonid, vahendab WENN.

«Abielu oli algusest peale hukule määratud. Me abiellusime minu arust täiesti valedel põhjustel. Nüüd ma saan aru, et Whitneyl oli abielludes teistsugune plaan kui minul. Ma usun, et ta tahtis oma mainet puhastada, aga minu sooviks oli olla armastatud ja saada lapsi,» kirjutas Brown.

«Meedia süüdistas teda biseksuaalsetes suhetes assistendi Robin Crawfordiga. Kuna ta oli Ameerika lemmik, ei sobinud see kuigi hästi tema imidžiga. Whitney olukorras oli ainuke variant abielluda ja saada lapsi. See hävitaks kõik kuulujutud, ükskõik, kas need vastasid tõele või mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles