Hulk Hogan kavatses enesetappu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk Hogan pictured
Hulk Hogan pictured Foto: Stella Pictures / Scanpix

Legendaarne showmaadleja Hulk Hogan kaalus pärast oma abielu purunemist enesetapu sooritamist – mees sõi peotäite kaupa sisse ärevusvastaseid ravimeid ning lõpuks haaras isegi relva järele.

Hogan läks pärast 20 aastat kestnud abielu 2007. aastal oma naisest Linda Bolleast lahku ning umbes samal ajal sattus ta poeg Nick ränka liiklusõnnetusse, mille tulemusena sai autos kaasreisijana viibinud John Graziano püsiva raske ajukahjustuse, vahendab WENN.

Nick saadeti õnnetuse põhjustamise eest kaheksaks kuuks vanglasse ning Hulk Hogani sõnul viisid järjest kuhjunud mured mehe lõpuks üle piiri, tunnistab ta uues raamatus «My Life Outside The Ring».

«Oli aegu, kui ma mõtlesin, et terve purgitäis tablette alla neelata poleks kuigi raske... siis märkasin ma oma käes relva, ma käitusin sellega üsna muretult. Ma hoidsin sõrme kindlalt päästikul ja kui ma oleks seda tolli võrra õiges suunas liigutanud, oleksin ma oma ajud välja lasknud,» kirjutas Hogan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles