Blacky esineb 10. aastapäeval 20-liikmelisena

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Blacky tähistab 10. aastapäeva.
Ansambel Blacky tähistab 10. aastapäeva. Foto: promo

Ansambel Blacky tähistab 20. novembril Tallinnas Rock Cafes oma 10. tegutsemisaastat erakordse koosseisuga, kui lavalt astub läbi koguni 20 väga head muusikut Blacky koosseisudest läbi aegade.



Ansambli liidri Lea Liitmaa teatel on tegu ainulaadse ja kordumatu kontserdiga, sest laval on Blackyt rohkem kui kunagi varem. Ettevalmistused käivad juba käesoleva aasta kevadest, mil Liitmaa otsustas sellise kava kokku panna.

"Tahan teha sellise kontserdi, mida lihtsalt peab nägema, sest rohkem midagi sellist ei tule! Lavale astuvad kõik pillimehed, kes on olnud Blackyga 10 aasta jooksul, külalisesinejaks on minu sooloprojekti koosseis," lisas Liitmaa.

Rock Café avab 20. novembril uksed juba kell kaheksa õhtul, kui külalisi võtab vastu ulmeliselt rokkiv ansambel Mai Skizo Tallinnast. Seejärel võivad külalised nautida Blacky ligi kaks tundi kestvat kontserdi-show'd.

Südaöö paiku vallutab lava intelligentselt šarmantset poprokki viljelev ansambel Mild.

Lea Liitmaa on lubanud kaasa võtta kõik oma lemmikplaadid, mille taustal saavad tantsulõvid koos Lea ja teiste Blackydega varahommikuni saba keerutada.

Ansambel Blacky loodi 1999. aastal ja esimene kontsert toimus Islandil noorte muusikute kokkutulekul 1999. aasta oktoobris. Aastate jooksul on Blackys musitseerinud kokku ligi 20 liiget.

Ansambli Blacky sünnipäevakontserdi piletid on müügil Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades alates 22. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles