Politseinik nägi viljaringi juures tulnukaid askeldamas?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik nägi viljaringi juures tulnukaid askeldamas?
Politseinik nägi viljaringi juures tulnukaid askeldamas? Foto: SCANPIX

Suurbritannias Wiltshire`is nägi üks politseinik enda sõnul viljaringi juures tulnukaid askeldamas ja teatas sellest kohalikele UFO ekspertidele.

Politseinik sattus Silbury Hilli lähistele tööst vabal ajal ja peatas sealt mööda sõites auto, kuna märkas midagi kummalist, kirjutab The Telegraph.

Kui politseinik autost välja astus ja lähemale kõndis, nägi ta kolme üle 180 sentimeetri pikkust blondide juustega isikut, kelle juures kuulis ta staatilise elektri heli. Politseinikku märgates kolmik põgenes.

Koju jõudnud, kontakteerus mees paranormaalsete nähtuste ekspertidega ja kirjeldas nähtut.

Wiltshire`i politseijaoskond keeldus intsidenti kommenteerimast, kuid mainis, et tegemist on selle politseiniku eraasjaga.

Viljaringide ekspert Andrew Russell selgitas politseiniku lugu.

«Esialgu arvas ta, et viljapõllul askeldavad valgete tunkedega kriminalistid. Ta peatas auto, uurimaks, mis toimub. Siis märkas ta blondide juustega väga pikki olendeid. Tundus, et nad uurivad viljaringi. Siis hüüdis ta neile,  kuid olendid ei teinud temast esialgu välja. Kui ta aga nende suunas liikuma hakkas, olendid põgenesid ja haihtusid,» selgitas Russell kuuldut.

Ka kuulis mees heli, mis meenutas staatilise elektri särinat. Kogu ülejäänud päeva kannatas ta tugeva peavalu käes.

Paranormaalsete nähtuste ekspertide arvates vastab politseiniku räägitu tõele.

«Ta võis tol päeval kogeda midagi sellist, mis on meie ümbruses olemas, kuid millest meil tavaliselt aimu ei ole. Ka poltergeisti ei saa välistada,» laususid eksperdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles