Winehouse´i isa nõuab sõltlastele tasuta heroiini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitch Winehouse ja Amy Winehouse
Mitch Winehouse ja Amy Winehouse Foto: WENN

Amy Winehouse´i isa nõuab Suurbritannia tervishoiuametnikelt, et heroiinisõltlastele hakataks eraldama tasuta heroiini, et seeläbi kuritegevust ära hoida.

Taksojuhina töötav Mich Winehouse on seisnud mitmel korral oma tütre kõrval, kui too on üritanud narkosõltuvusest vabaneda ning teisipäeval Briti parlamendiliikmete ees peetud kõnes, et ta tütar on juba aasta aega olnud «narkovaba», vahendab WENN.

Mehe arvates peaks Suurbritannia võtma kasutusele sarnase süsteemi, nagu Šveitsis, kus narkosõltlasi aidatakse nende probleemidest üle tasuta narkootikumide jagamisega.

«Nad on juba viimased 15 aastat sõltlastele heroiini välja kirjutanud. Võib ju väita, et neile tasuta heroiini andmine on justkui neile kingituse tegemine, aga see aitab neid stabiliseerida ja hallata, andes neile aega paranemiseks. Senikaua kuni selline protsess toimub, on meie kogukonnad turvalisemad ja kannatavad narkosõltlaste läbi vähem,» ütles Mitch Winehouse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles