Andy Garcia kehastab uues mängufilmis Mihheil Saakašvilit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Garcia president Mihheil Saakašvilina täna Thbilisis presidendi ametiresidentsis.
Andy Garcia president Mihheil Saakašvilina täna Thbilisis presidendi ametiresidentsis. Foto: Reuters / Scanpix

USA filminäitleja Andy Garcia saabus eile hilisõhtul Gruusia pealinna Thbilisisse, kus toimuvatel filmivõtetel kehastab ta Gruusia presidenti Mihheil Saakašvilit, teatas täna kohalik telekanal.


Rustavi-2 telekanali teatel veedab Garcia Thbilisis järgmised kaks päeva ning lööb kaasa Renny Harlini uues mängufilmis mulluse augustisõja ainetel, vahendas AFP.

Soome-ameerika päritolu Renny Harlin (Die Hard 2, Cliffhanger) teatas augustis, et väntab sõjast Venemaa ja Gruusia vahel linateose. Filmi süžee keerleb Ameerika ajakirjaniku ja kaameramehe ümber, kes satuvad lahingute keskele. Harlini sõnul saab film olema «tugev sõjavastane avaldus».

Gruusia meedia on filmi erapooletuse küsimärgi alla seadnud, kuna üks selle produtsentidest on Saakašvili-meelne parlamendiliige Papuna Davitaia.

Vene ajakirjanduse teatel kavatseb ka serbia lavastaja Emir Kusturica augustisõjast filmi teha, kuid tema tahab seda kujutada lähtudes Lõuna-Osseetia seisukohast. Kusturica külastas separatistlikku piirkonda sel kuul ja kohtus ka kõrgete ametnikega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles