Hillar Kohv: sooviksin et Keskerakond vabandaks minu ees

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kohv Viinahaualt kandideerib saatesse "Stiilipäevik"
Hillar Kohv Viinahaualt kandideerib saatesse "Stiilipäevik" Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht
Üksikkandidaadina Tori vallavolikokku pürginud tuntud Viinahaua kirjasaatja Hillar Kohv korjas küll rohkem hääli kui IRLi nimekiri kokku, kuid ei osutunud sellegipoolest volikokku valituks.

Elu24.ee uuris Viinahaua peremehelt, mida too oleks volikokku pääsedes esimese asjana käsile võtnud.

Üheks huviks on mul pangaautomaadi saamine Torisse, sest ka kohalikul elanikul peab olema võimalus heale teenindusele ning mingi pangabussi sõitmine teatud päevadel ja kellaaegadel pole õige lahendus, sest tööajal on tööinimene tööl.

Mõistagi uurinuks ma ka seda, millised on variandid või võimalused enda majakatus korda saada ehk plekkplaat peale panna.

Ka Tori Sotsiaalmaja heaolu on mulle oluline, sest siin on tubli ja südamlik juhataja Ave Aaslaid, kes on teinud ja teeb siin palju asju korda ning üritusi inimestele.

Mida arvad valimisliidust Meie Tori, mis korjas enamuse häältest?

Mõistagi on selles nimekirjas tublid, haritud ja hakkajad inimesed, aga see paneb veidi imestama, et rahvas soovib ka endist partorgi, Aadi Saare näol, võimul näha.

Hindan inimesi, kellel on kindel poliitiline vaade ning kes oma värvi ei muuda. Aadi Saar kogus minust vaid ühe hääle rohkem ehk kokku 27 häält.

Eriline heameel on mul selle üle, et keskerakondlane Silver Sams sisse ei pääsenud, sest tema nimetas mind kohaliku omavalitsuse ees «looduse häbiplekiks» ning mina tegin solvamise tõttu avalduse politseile ning ka Keskerakonna juhatusele.

Senini mulle veel vastatud pole. Sooviksin, et mainekas Keskerakond viskaks Silver Samsi oma parteist välja ning vabandaks minu ees.

Milline oli Sinu valimiskampaania?

Valimiskampaaniat ma ei teinud ning nagu ma juba ka ETV ja Vikerraadio ühises Valimisstuudios välja ütlesin, et kes soovib minu poolt valida, saab selle võimaluse. Kes ei soovi, see lihtsalt ei vali mind.

Meeldiv üllatus oli seegi, et eilses Valimissaates Kanal 2s tegi mulle reklaami ärapanijast humorist Mart Juur, kes sõnas, et tema oli vaadanud Eesti Televisioonist Valimisstuudiot ning elanud mulle siiralt kaasa ning seda ilma naljata.

Kes olid Sinu lemmikud?

Meeldis väga, et Urve Tiidus sai palju hääli ning jätkab ilmselt Kuressaare linnapeana. Urve Tiidus oli see kena daam, kes tuli mind Valimisstuudios eraldi kättpidi tervitama, öeldes, et ta soovib minuga tuttavaks saada, sest on minust palju lugenud.

Samuti meeldib see, et Mart Viisitamm kui Pärnu naljanumber ei jätka enam linnapeana ning et Toomas Kivimägi sai ülekaalukalt palju hääli. Toomas Kivimägi on kõrgelt hinnatud ka senise Pärnu maavanemana.

Toomas Kivimägi on mul ka Viinahaual külas käinud ning kättpidi tervitanud. Fotot sellest nägid kunagised ajakirja Just! lugejad  «Mina ja kuulsus» rubriigis.

Milline on Sinu arvates õige rahvasaadik?

Maal võib küll valimistel millelelegi eraldi keskenduda, aga ometi arvan, et tuleb küsida eelkõige rahva arvamust ning nende soove. Rahvasaadik peab olema eelkõige rahva huvide esindaja. Kes seda pole, see pole ka õige saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles