Eksklusiivsed SUV istmekatted on vaalapeenise nahast?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaala peenis Islandi fallosemuuseumis
Vaala peenis Islandi fallosemuuseumis Foto: AP / Scanpix

Soomustatud masinaid tootev Venemaa autofirma kiitleb sellega, et nende värskeima mudeli istmekatted on vaalapeenise nahast.

Dartzi firma masin Prombon Monaco Red Diamond Edition maksab üks miljon eurot (15 miljonit krooni), kirjutab stuff.co.nz.

See firma on valmistanud soomusautosid sellistele kuulsustele nagu Venemaa viimane tsaar Nikolai II, Vladimir Iljitš Lenin ja Leon Trotski.

Autotootja veebilehel seisab, et samalaadset vaalapeenise nahka kasutas ka Kreeka miljardär Aristoteles Onassis oma jahil Christina O. Seal olevat selle nahaga olnud kaetud baaritoolid.

Väidetavalt on Promboni puhul tegemist maailma kallima SUVga.  Sellel autol on kuulikindlad klaasid ning kereosa on kaetud kevlariga. Kaunistamiseks on kasutatud kulda, teemante ja rubiine. Kaalu on sel neli tonni.

Auto on varustatud eksklusiivse Top Marques mootoriga.

Selle auto ostuga kaasneb ka kolm pudelit ülikallist viina RussoBaltique. Pudelite juures on hoiatus, et alkoholijoobes ei tohi rooli taha istuda.

Internetileheküljel on veel selgitus, et ühe sellise auto istmekateteks ei kulunud paljude vaalade peenisenahka, vaid paarist täitsa piisas. Põhjus selles, vaala peenis võib kasvada kuni 2,4-meetriseks.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles