Poplaulja Vaido Neigausi geisuudlus oli lavastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
-
- Foto: Jelena Rudi

Nädal tagasi riputas tundmatu salaoperaator internetti videolõigu, millel on näha superstaarisaates osalenud poplauljat Vaido Neigausi  ühe teise noormehega autos suudlemas. Tänaseks on selgunud, et videoklipp on edeva laulja enda poolt tehtud ja edevusest ka Youtube`i üles riputatud.

Nimelt kinnitab Vaido vana tuttav Elu24.ee´le, et nooruke  poplaulja on meeletult edev ning kannatavat haiglase  tähelepanuvajaduse all.

«Lugesin hiljuti Elu24.ee-st noore staarihakatise Vaido Neigausi geisuudluse skandaalset artiklit ja vaatasin ka huvitavat Youtube'i paparatso videot, kus ta salaja suudleb autos mingi tõmmu kutiga. Võin teile sajaprotsendilise kindlusega väita ja tõestada, et tegemist oli lavastuse ja kokkumänguga,» pajatab Neigausi lähedane tuttav. 

Miks Sa arvad, et video oli lavastatud?

Kõik, mis tal on, on vaid paar laulu ja needki igavad ja hädaga saadud. Igal juhul on see Youtube'i geisuudluse video feik ja Vaido enda poolt tellitud.

Video operaator olevat Einar Kuusk, sama kutt kes teeb Vaidole ka muusikaklippe. Samas eitab Kuusk oma autorlust. Selles Youtube'i klipis, mida näed SIIT, on näha, et see sama tüüp, kes istus autos ja suudles Vaidoga on nüüd uut videoklippi ka sisse juhatamas.

Tegemist on Vaido Neigausi uue kuuma rootslasest 30-aastase boyfriendiga kellega ta sai tuttavaks geisuhtlusportaali kaudu.

Ja lisaks sellele on seesama geisuudluse paparatsoklipp
Vaidol ka Orkuti konto lemmikvideote hulgas – ju siis on noormees oma teoga väga rahul ja miks ka mitte! Ise teen ja ise ka tunnistan...

Lavastatud geisuudlusklippi võid vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles