Tarvo Krall: võitsin valimistel Savisaart

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Krall
Tarvo Krall Foto: Liis Treimann

Krall kandideeris KOV valimistel IRLi nimekirjas (aga ise parteisse ei kuulu) ja kogus 272 häält.


«Isiklikult minu jaoks on see võit,» ütles Krall. «Eelmistel valimistel sain vist midagi 20 hääle ringis, seega kasvatasin oma skoori üle kümne korra. Savisaar ületas oma tulemust vist vaid mingi paar korda.»

«Valmisöö möödus mul rahulikult. Minu jaoks polnud oluline võit või kaotus. Mulle läheb oma kodukant korda. Väga palju on neid, kes virisevad, aga vähesed julgevad vastutust võtta. No kes siis veel, k***t võtaks, kui mitte me ise!»

Veel ütles Krall: «Parteilist taaka mul seljas ei ole ja seega suudan ma täiesti oma sõnade ja tegude eest vastutada.»

«Valimised üldse, Tallinnas just eriti, läksid nii, nagu nad kahjuks läksid,» kommenteeris teatrimees tulemusi. «Kui ikka läbi kahe kuu praktiliselt sajaga paned ja kallad meedia täis oma propagandat, siis polegi muud tarvis.»

«Nagu vanad filmimehed ütlevad: näita iga 30 kaadri tagant inimesele korraks Coca-Cola pudelit, siis tekibki tal tahtmine seda juua,» arvas Krall valimised võitnud Keskerakonna edu kohta. «Ideede poolest ei olnud neil ju ühtegi uut asja. Täpselt sama jutt kui neli aastat tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles