Happerünnak rikkus noore modelli näo

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Happerünnak rikkus noore modelli näo
Happerünnak rikkus noore modelli näo Foto: AFP / Scanpix

Noore modelli Katie Piperi elu muutus täielikult pärast seda, kui happerünnak ta nägu kahjustas.

Piperi armukade poiss-sõber vägistas ta ja lõpuks lasi ta näole 2008. aasta märtsis hapet pritsida, kirjutab sky.news.com.

Narkootikumide mõju all olnud Daniel Lynch palkas hapet pritsima ühe oma sõbra. Naise nägu sai kannatada, kui ta kõndis Golders Greenis High Streetil.

Hape tungis läbi nelja nahakihi ning moonutas 26-aastase naise nägu ja kaela.

Piper jäi vasakust silmast pimedaks ning kuna aine kõrvetas ka ta söögitoru, siis tekkis tal söömisega raskusi.

Kannatada saanule tehti kokku 30 operatsiooni.

Võitluskunstide valdaja Lynch sai eluaegse vanglakaristuse vägistamise ning happega ründamise korraldamise eest. Ka Lynchi kuriteokaaslasele Stefan Sylvestre`ile määrati eluaegne vanglakaristus.

Kirurgidel tuli Piperi näolt eemaldada kõik kannatada saanud nahaosad. Sinna siirdati  siis nii kunstlikku, laboris kasvatatud nahka kui ka naise teistelt kehaosadelt võetud nahka.

Piper peab nüüd 23 tundi ööpäevas kandma maski, mis ta näo paranemisele kaasa aitab ning naha niiskena hoiab.

Naise sõnul oli ta enne rünnakut naljalembeline inimene ning tal oli palju sõpru.  Nüüdne välimus peletab inimesi eemale ning paljud ta sõbrad ei suhtle enam temaga. 

Ta jätkas, et näeb siiani õudusunenägusid sellest rünnakust.  

«Minu unistuseks on jälle normaalset elu elada. Ma pean uuesti õppima inimesi usaldama. Tahan leida mehe, kellele mu haavatud nägu korda ei lähe,» sõnas Piper.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles