Viru Valge maruline stiilipidu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel, 16. oktoobril esitleti Eesti Näituste paviljonis värskendatud välimusega Viru Valget traditsioonilise stiilipeoga.

Eesti-teemalisele lustipeole oli kokku tulnud 1000 säravat  külalist, kes kõik tegusad Eesti kaubanduses ja toitlustuses.

Kui eelmisel aastal oli teema pulmad, siis sellel aastal oli selleks loomulikult rahvuslik liikumine: rahvariideid, trikoloorid, suitsupääsukesed ja rukkililled.

Meeleolu kütsid üles sellised Eesti kultusbändid nagu Smilers, The Sun, Anne Veski ja spetsiaalselt selleks ürituseks loodud tantsuetendus, kus kulminatsiooniks oli uue Viru Valge jääst väljaraiumine.

Viru Valge on rahvuslikul kapitalil põhineva Eesti toiduainetööstuse säravamaid pärle ja kahtlemata tõeline Eesti tunnustoode alates aastast 1962 ning olnud alati rahvuslikkuse sümbol ja miski, mis rahvast tõeliselt ühendab.

Vaata lustlikku pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles