Tšehhitari süüdistatakse kannibalismis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhitari süüdistatakse kannibalismis
Tšehhitari süüdistatakse kannibalismis Foto: AFP / Scanpix

Ühte tšehhitari süüdistatakse kannibalismis, oma laste küljest lõigatud naha ja liha söömises.

Brnost pärit 31-aastane Karla Mauerova tunnistas kohtus, et hoidis oma kahte poega Ondrejd ja Jakubit keldris puuris ning piinas neid, kirjutab foxnews.com.

Kohtu kinnitusel kuulub Mauerova kohalikku sekti. Naine sulges sekti rituaalide läbiviimiseks oma pojad puuri, lõikas nende keha küljest liha- ja nahatükke ning tema ja sektiliikmed sõid seda.

Kohtus paljastus, et poisid olid kas puuri suletud või siis ketiga laua külge aheldatud ning nad ei saanud liikuda, seistes päevi oma uriinis.

Laste piinamise juhtum tuli päevavalgele pärast seda, kui üks Mauerova naabritest pani oma väikese tütre jälgimiseks üles kaamera.

Mehe kaamerasse jäid ka naabrite lapsed, keda piinati.

Mees teatas asjast politseile. Mauerova maja otsiti läbi ja lapsed aga vabastati.

Politseile tekitas kahtlust üks seal majas olnud ja ennast 13-aastaseks tüdrukuks tituleerinu. Hiljem paljastus, et tegemist oli 34-aastase naisega, sekti liikmega, kes samuti poisse piinas.

Mauerova arvates tegi Barbora Skrlova nimeline naine talle ajupesu.

«Juhtusid kohutavad ja ebainimlikud asjad. Ma ei mõista, kuidas ma neil juhtuda lasksin,» sõnas tšehhitar kohtus.

Kohtu sõnul ei ole veel tabatud sekti juhtinud isikut, keda sekti liikmed teadsid ainult nime «Doktor» järgi ja kes suhtles nendega mobiiltelefoni sõnumite kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles