Õhupallipoisi isa helistas enne telekanalile, siis politseisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Heene  ja ta kuueaastane poeg Falcon Heene
Richard Heene ja ta kuueaastane poeg Falcon Heene Foto: Reuters / Scanpix

«Õhupallipoisi» Falcon Heene'i isa helistas lapse väidetava kadumise järel kohalikku telejaama ja alles siis politseisse.

Richard Heene helistas teleuudistejaamale, millel on helikopter, ning alles seejärel valis hädaabinumbri 911 ja teatas, et tema poeg on isetehtud õhupalliga «minema hõljunud», kirjutas telegraph.co.uk.

Larimeri maakonna šerif Jim Alderden ütles, et Heenes helistas kõigepealt Föderaalsesse Lennundusametisse, seejärel kohalikku telekanalisse ja siis politseisse. Šerifi arvates oli telekanalile helistamine mõistlik, sest nende helikopter oleks saanud viivitamatult aidata.

KUSA-TV uudistejuht Patti Dennis tunnistas, et ei uskunud alguses Heene'i juttu, kuid pärast politsei teadet kadunud lapsest otsustas helikopteri välja saata.

Richardi ehitatud õhupall koos alusega tõusis neljapäeval pere aiast õhku ning poisi vanema venna sõnul oli vend õhupalli külge kinnitatud korvis. Õhupall langes pärast kahetunnist õhulendu tagasi maale, kuid poisist ei olnud jälgegi. Õhupalli allakukkumise kohast korvi ei leitud ja politsei alustas laiaulatuslikke otsinguid, kuid pärast pikka otsimist avastati laps kodu pööningult.

Kahtlus, et tegemist võis olla meediamulliga, põhjustas Falconi CNNile öeldu, et «tegime seda show nimel». Lapse öeldu võttis isa sõnatuks, kuid siis pahandas Richard, et kuidas reporter üldse millelegi sellisele vihjata saab.

Ajalehe Denver Post andmetel valmistub Larimeri maakonna šerifiamet ette läbiotsimisordereid ja esitab süüdistuse Richard Heene'i vastu.

Heene'id on osa võtnud mitmetest telesaadetest, enim tähelepanu pälvisid nad USA tõsielusarjas «Naistevahetus».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles