Internetihitt: umbjoobes mees poes õlle järel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetihitt: umbjoobes mees poes õlle järel
Internetihitt: umbjoobes mees poes õlle järel Foto: Kaader videost

Internetis lööb laineid video purjus mehest, kes üritab niigi tugevale tuulele vaatamata poest veel rohkem alkoholi osta.

Mehe ebakindlat katset kast õlut osta on interneti vahendusel näinud juba üle miljoni inimese, kirjutas Metro.

Turvakaamerate videost saab näha, kuidas poodi õõtsub sisse mees, kelle liikumismaneer sarnaneb üsna palju Johnny Deppi kehastatud piraadikapten Jack Sparrow'ga. Ta sammub otsejoones (peaaegu) õllekapini ning pääseb napilt selili kukkumisest, haarates kinni uksest. Meie kangelane teeb ukse ümber vahva kaare, mis meenutab Gene Kellyt filmis «Lauldes vihmas».

Kui mees viimas õlle kätte saab, tundub, et ta suudabki ostu sooritada. Paraku on gravitatsioonil muud plaanid ning purjutaja kukub selili. See on asend, millest on üllatavalt keeruline taas jalgadele tõusta.

Raskustest hoolimata säilitab mees hämmastava väärikuse, kui üritab murelikke pealtnägijaid veenda, et ta lihtsalt puhkab väheke ja muidu on temaga kõik korras.

Asja juures on kõige murettekitavam fakt, et videosalvestuse ajamärgi järgi saavutas mees sellise joobeastme teisipäeva hommikul kella kümneks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles