Pisarais Boyzone jättis Stephen Gatelyga hüvasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Gately abikaasa Andrew Cowes embamas Boyzone'i liikmeid
Stephen Gately abikaasa Andrew Cowes embamas Boyzone'i liikmeid Foto: AFP / Scanpix

Täna pärastlõunal maeti Iirimaal Dublinis Boyzone'i laulja Stephen Gately.

Boyzone'i liikmed Ronan Keating, Shane Lynch, Mikey Graham ja Keith Duffy esitasid St Laurence O'Toole'i kirikus toimunud mälestusteenistusel südantliigutava laulu «In This Life», kirjutas WENN.

Kõik neli ütlesid viimased hüvastijätusõnad ning Keating rääkis lahkunud sõbrast anekdoote.

«Steole meeldis naerda ja see, kuidas meie naersime! Ta kutsus meid kõiki hüüdnimedega - Keith oli Kitty, Shane oli Shanise, Mikey oli Michaela, mina olin Rosalyn ja tema Stephanie,» rääkis Keating. «Talle meeldis, kui me koos olime. Me olime kõige campim heterobänd, keda teadsime. Sellepärast tundis ta end alati mugavalt. Ta ootas põnevusega Boyzone'i uut stuudioalbumit.»

«Raske südamega ja suure kurbusega ütlen, et maailm on kaotanud ühe säravama tähe. Ta elab edasi lauludes ning kus iganes oleme meie neljakesi koos, elab ka tema hing,» lisas pisarais laulja. «Me jätkame Stepheni nimel, kuid ilma temata pole miski enam sama. Mul on südamest kahju.»

Keating ütles ka, et ilus mees on nüüd täiuslik ingel - igavesti noor ja unustamatu.

«Mees, sõber, vend, poeg, abikaasa ja iidol. Me igatseme sind tohutult, vennas. Armastame sind igavesti. Teame, et sa oled leidnud rahu, täiusliku rahu,» sõnas Keating.

Ka teised bändiliikmed mälestasid sõpra hea sõnaga.

Talituse lõpus laulis Keating taas ning Boyzone'i liikmed kandsid Gately kirstu kirikust välja matuseautosse.

Lauljaga olid hüvasti jätmas ka bändi mänedžer Louis Walsh, Westlife, Jason Donovan ja sir Elton Johni abikaasa David Furnish.

Victoria ja David Beckham, George Michael, Take That ja U2, kellel ei õnnestunud matustele jõuda, saatsid perekonnale kaastundeavaldused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles