Jim Morrisoni vaim muutis ajaloolase elu põrguks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Morrison
Jim Morrison Foto: SCANPIX

The Doorsi kadunud laulja Jim Morrison ilmus oma haua juures tehtud fotol, misjärel läks pildi teinud ajaloolase elu allamäge.

Brett Meisner tegi 1997. aastal rokkari haua juures pilti, kuid märkas alles 2002. aastal Morrisoni sarnast kuju, kirjutas WENN.

Asjatundjad kinnitasid hiljuti foto ehtsust ning kasutavad seda uue raamatu «Ghosts Caught on Film 2: Photographs of the Unexplained» reklaamimiseks.

Meisner avalikustas, et kahetseb nüüd Morrisoni haual käimist, sest teda jälitavad sellest ajast saati õõvastavad sündmused. Mees rääkis Briti ajalehele Daily Express, et tema abielu purunes ja lähedane sõber suri narkootikumide üledoosi ning teda tüütavad Morrisoni fännid, kes on veendunud, et rokkstaari vaim kummitab neid.

«Alguses oli huvitav näha, kui paljud tundsid Jimi ja fotoga vaimset sidet, kuid nüüd tundub kogu see õhkkond negatiivne,» ütles Meisner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles