Anthony Kiedis ja Leona Lewis valiti seksikaimateks taimetoitlasteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Kiedis
Anthony Kiedis Foto: WENN

Red Hot Chili Peppersi solist Anthony Kiedis ja Briti popstaar Leona Lewis valiti maailma kõige seksikamateks taimetoitlasteks.


Loomakaitseorganisatsiooni PETA koduleheküljel kümnete tuhandete loomasõprade osalusel toimunud küsitluses mainiti ära ka Kristen Bell, Russel Brand, Emily Deschanel, Milo Ventimiglia, Casey Affleck ja Hayden Panettiere, teatab WENN.

Kiedis, kes on olnud peamiselt taimetoitlane alates 1980. aastatest, otsustas ka kalaliha oma menüüst välja jätta pärast seda, kui sai teada, et maailma ookeanid on kaladest tühjaks püütud.

«Pisut pärast seda, kui ma hakkasin vegaaniks, nägin ma dokfilmi sellest, mida tehakse lihaveistega... See oli minu jaoks justkui lepingu lõplik kinnitamine,» ütles Kiedis.

«Ma olen taimetoitlane ja ma ei kanna ka riideid, kingi või kotte, mis on tehtud loomanahast või muudest loomsetest toodetest. Mul on missioon ja ma olen täielikult loomadevastase julmuse vastu,» lisas Leona Lewis.

Eelmistel aastatel on seksikaimateks taimetoitlasteks kuulutatud muuhulgfas Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Shania Twain, Chris Martin, Andre 3000, Tobey Maguire, Josh Hartnett ja Alicia Silverstone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles